AH BENIM GERİZEKALI ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZ BEN ZTATIQ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeUwLatest imagesSearchRegisterLog in

Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
[uW]Raz0r

[uW]Raz0r

Number of posts : 35
Registration date : 2008-10-28

Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D) Empty
PostSubject: Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)   Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D) Icon_minitimeWed Oct 29, 2008 10:20 pm

SA-MP Nedir?

San Andreas Multiplayer yani SA-MP bir multiplayer modifikasyonudur San Andreas 'ın PC versiyonu için. Birçok ülkeden isteyen herkes ücretsiz olarak seçtiği sunucudan internet üzerinden oynayabilir. En zevkli özelliklerinden birisi San Andreas 'da bulunmayan multiplayer modunu eklemesidir. Ayrıca internet üzerinden oynandığı için birçok ülkeden farklı oyuncularla tanışıp değişik yarış ve deathmatch turnuvaları düzenlenmektedir. Klan ve partiler kurularak oluşturulan oyuncu grupları ile internette yeni turnuvalar bulunmaktadır....

Multiplayer modunun özellikleri;

- Çeşitli araçları kullanabilirsiniz
- Arabadan inebilirsiniz.
- Takım olarak savaşabilirsiniz.
- Tüm şehirde dolaşabilirsiniz.
- Radyo dinleyebilirsiniz
- Sunucu bilgilerini ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

TUŞ İŞLEMLERİ
t = chat
tab = skorlar
g = arabanın yanına binme
/ = komut girerken kullanılır
/pm id = özel chat
vs vs ............

Link --> http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=2329 = sağdaki download a basıp samp 2.2 r3 ü indirebilirsiniz (4.53 MB)
Back to top Go down
[uW]Execute

[uW]Execute

Number of posts : 5

PostSubject: Re: Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)   Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D) Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 9:39 pm

resmi sitenin linkini versene www.sa-mp.com
Back to top Go down
[uW]Stat1k

[uW]Stat1k

Number of posts : 66

PostSubject: Re: Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)   Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D) Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 10:31 pm

nerden kopyala yapıstır yaptı kım bılır Smile
Back to top Go down
[uW]Raz0r

[uW]Raz0r

Number of posts : 35

PostSubject: Re: Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)   Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D) Icon_minitimeSat Nov 01, 2008 9:40 am

Hadiyin lan boş kalmasın dedik ve indirmek için site verdim resmi sitesine giren 2 saat aramak zorund akalıyo Very Happy:D:D
Back to top Go down

Samp / link ve birazcık bilgi (tabi bilmeyen yoktur :D)
Back to top 
Page 1 of 1