AH BENIM GERİZEKALI ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZ BEN ZTATIQ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeUwLatest imagesSearchRegisterLog in

Liderlerden Liderlere Önem Verilmesi

Go down 
AuthorMessage
[uW]Swash

[uW]Swash

Number of posts : 26
Registration date : 2008-10-30

Liderlerden Liderlere Önem Verilmesi Empty
PostSubject: Liderlerden Liderlere Önem Verilmesi   Liderlerden Liderlere Önem Verilmesi Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 7:32 pm

Bir '' LİDER '' olarak , sizinde anlayışla karşılayacagınızı umuyor , ve bu konuyuda ona dayanarak acıyorum.Bu saatten sonra , artık bütün liderler başka liderlere sormadan KENDİ KAFALARINA GÖRE iş yapmayacaklardır ! Yaptıkları anda , kim olurlarsa olsunlar clandan atılacaktır.Lider falan umrumuzda bile değildir o saatten sonra.Bir disiplin , clanın en büyük parçasıdır.Artık bunu önemsemek sizin hakkınızdır.Clandan atılmak istemiyorsanız , lider olarak ŞIMARMA degilde , normal bir lider gibi davranmalısınız.Örnek veriyor olursam da ,

Clana herhangi birisi başvuru yaptı , ve bunu herhangi bir lider veya co lider kabul edemez.Bütün liderler msn'de veya serverlarda topluca konusup , 1. TEST olarak vs aşamasına sokulmalıdır.Tek başına bir anlam kazanan oyuncular oyuncu degildir ! Topluca oy vererek bir adam alıyorsak , bir sebebi olmaz fakat , güzel oynuyordur.Bunu bütün liderler ve co liderler dikkate alsın.Almayanlar ATILIR. Son sözüm budur !
Back to top Go down

Liderlerden Liderlere Önem Verilmesi
Back to top 
Page 1 of 1