AH BENIM GERİZEKALI ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZ BEN ZTATIQ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeUwLatest imagesSearchRegisterLog in

Güçsüzler / Güçlüler

Go down 
AuthorMessage
[uW]Swash

[uW]Swash

Number of posts : 26
Registration date : 2008-10-30

Güçsüzler / Güçlüler Empty
PostSubject: Güçsüzler / Güçlüler   Güçsüzler / Güçlüler Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 7:51 pm

Evet arkadaşlar , geldik bu günün son konusuna.Bu konuda her ne olursa olsun , hakkımız saklıdır.Çünkü , bazı arkadaşlar varki neden milleti clandan atıyorsunuz gibi sorular soruyorlar.Sebebi ise şudur ,

Biliyoruz ki , AoL ve BaN clanı birleşti.Bu sebebden dolayı , Güçlü bir clan olmuş bulunmaktayız.Kimseye LsH gibi bir clanı tek yeneriz veya , Avrupanın en büyük clanlarını yeneriz diye bir gaidemiz yok.Ve öyle birşeyde sölemedik.Ve bu saatten itibaren bir karar almış bulunmaktayız.Geçmiş zamanlardan beri clanımızda olan bütün arkadaşlara bizi seçtiginiz için teşekkür eder , Allah gönüllerine göre bir clan nasip eylesin diyoruz.

1 Hafta içersinde bütün güçsüzleri clandan atıcaz.Kendilerini geliştirmelerini umuyoruz.İnşallah ileride çok güçlü birieri olmaları dilegiyle..

Kötü oynayanlara zaten son 1 hafta muhdet.Sürekli aad serverlarında takılın lütfen.Sizin açınızdan.
Back to top Go down

Güçsüzler / Güçlüler
Back to top 
Page 1 of 1