AH BENIM GERİZEKALI ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZ BEN ZTATIQ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeUwLatest imagesSearchRegisterLog in

Şeytan ve İnsan

Go down 
AuthorMessage
qoray

qoray

Number of posts : 14
Registration date : 2008-10-28

Şeytan ve İnsan Empty
PostSubject: Şeytan ve İnsan   Şeytan ve İnsan Icon_minitimeThu Nov 06, 2008 10:39 pm

Birisiden duydum ki:

Daha çocuktum.Çocuklugumun geçtigi eski mahallemizde oturuyorduk.Bir gün gece uyurken,eski evin bodrumunda,rüyamda iki adet yilan gördüm.Tabii ki küçük yasta olmam ve çok korkmam nedeni ile,o rüyayi unutamadim.Aradan 7-8 yil geçti.Lise'de okumaya basladim.Ama içimde çok mutlu bir his vardi.(Galiba sahsin yeni okula baslamasi ona mutluluk vermis)Daha sonraki haftalarda,nedense içime kapandim.Etrafimda sesler ve yüzler duymaya basladim.Bunlar,benim arkadaslarimin(okul arkadaslarini kastediyor) yüzleri ve sesleriydi.

O zaman bu herkese psikolojik bozukluk olarak geldi.Zaten benim notlarimda düsüktü.Dah sonra bu görüntüler hiç kafamdan çikmazdi.Su anda da hala var.Sadece 8 yil boyunca bazi degisikliklere ugradi.

Sonuçta seytan ve yardimsever melegime ait görüntüler oldugunu anladim.

(Bundan sonrasini seytanin çalisma seklini merak edenler daha dikkatli okusun.)

Öncelikle kafamda arkadaslarim iyi ve kötü seklinde siniflandiriliyordu.Hatta bunlarin kendi arasinda bir organizasyon kurdugunu ve hayvanlarla rütbelendigini düsünüyordum.Iyilerin basinda örümcek,kötülerin basinda ise yengeç lakapli biri vardi.Ben ise hiç bir gruba dahil olmayan,ama onlarin benim içimde dolastigini bbildigim,(belki hepsi arkadasi,ondan!) tarafsiz bir sahistim. Ilginçtir,ilk baslarda kötüler güçlü iken sonradan ikisi de esit oldu.

(Seytan yukarida kendine zemin hazirliyor.Saçma sapan bir düsünceye yöneltip,saplanti yapmak anlasilan daha bir baslangiçmis.)

Daha sonra kötüler bana saldirarak,beni kizdirdi.Hatta birileri seyimi elliyor,baskalari bana tecavüz ediyordu.Iyiler ise,sanki bu olanlari bilmiyormus gibi davraniyordu.

(Seytan yavastan yavastan sahsi kendine saldirtiyor.)

Daha sonra,bende baskalarina savunma amaçli olmaksizin,hemde iyilere(kafasindaki var zannettiklerine) saldirdim.Çünkü; onlarin bana olanlari bildikleri halde,yardim etmediklerini düsünüyorddum.

(seytan kismen amacina ulasti)

Sonra içimden kafamdaki kötülere fiili saldirma hissi geldi.

(hafiften davranisa dönüsüyor.)

Birden bunlara neden annnemin ve babamin engel olmadigini veya olamadigini düsünmeye basladim. Daha sonra,onlarin bir sey yapamayacaklarinin kanissina vardim.Birazda mevcut düsüncelerimin saçma olabilecegine kanaat getirdim.

(seytan boslugu dolduruyor.)

Üniversitede okurken,bir parilti belirdi ve beyaz isik(aslinda seytan) bana yardim etmeye basladi. Söyleki:
-Önceden kötülerin yapacagini söyleyerek(vay adi vay!)
-Bana güç vadederek(Zengin biri olmasinda yardimci olacagini,çünkü;bunun memleketin çok hayrina olacagini,hatta seytaninda bu nedenle onun ile ugrastigini söylüyor)

(Iste asil dikkat etmeniz gereken husus!)

Bunlar saçma gelsede ugrastigin kisilerin sanki onlarla ugrastigimi belirten ipuçlari vermesi,hatta bir kere bu pariltinin bir kazayi önceden haber vermesi,
-----ama en önemlisi-----anlamsiz buldugum,ama ailemi katlecegim hissini önceden bana haber vermesi beni onun kölesi tyapti ve hoslanmama sebep oldu.

(Seytan katlenme hissini verip,kendisi daha sonra peri kiliginda engelliyor.)

Daha sonra birileriyle(cinleri kastediyor ama seytan) sevistim.Hemde defalarca!

Su anda içimdeki garip bir sadistlik hissinden ve bunun artmasindan kuskulaniyor ama melegime güveniyorum.

(seytan acaba kimi katletmek istiyor?)

Korkunç olaylar
Back to top Go down

Şeytan ve İnsan
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Şeytan Çıkarma Ayini..